ascabrio header

Voorbeelden cabrioletkappen

Kies uw automerk


Cabrioletkappen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van cabrioletkappen. Is uw cabrio toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resulaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang. Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs. Hamé heeft als uw cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio verschillende kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

Achterruiten

Veel cabriolets zijn uitgevoerd met een plastic achterruit. Kenmerkend van deze achterruiten is dat deze na verloop van tijd dof worden of zelfs breken! In veel gevallen is het mogelijk om achterruit los van de cabriokap te vervangen. Heeft u een nieuwe ruit nodig en wilt u deze door ons laten monteren, bel ons voor een afspraak! U kan een achterruit ook los kopen. Kijk voor meer informatie op onze webshop: www.cabriowebshop.nl

Windschermen

Heeft u al een windscherm voor uw cabrio? Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden! Een windscherm zorgt er voor dat de rijwind opgevangen wordt en niet zorgt voor een windcirculatie in uw auto. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek! Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop: www.cabriowebshop.nl

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om uw auto te laten repareren bij Hamé maakt u een afspraak zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor uw auto. De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden. Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto veelal twee dag nodig terwijl een kleine reparatie al binnen korte tijd klaar is. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn. Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking en stellen wij het mechanisme weer opnieuw af zodat de cabriokap weer goed open en dicht gaat. Dit alles voor het beste resultaat!

Schade herstel

Is uw cabriokap beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft u cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen! Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, dan kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen. Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de hele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk nu enkele voorbeelden van gerepareerde of aangebrachte cabrioletkappen!


Cabrioletkappen ASCABRIO gebruik worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit en normen. Onze cabrioletkappen op lange termijn waarde te converteerbare eigenaars. Door het gebruik van eerste kwaliteit converteerbare topping materialen en originele stijl componenten, onze fijne vakmanschap schijnt door bij elke cabriokap wij verkopen. ASCABRIO biedt Cabrio Tops, Tops met glas en kunststof ramen, Convertible Top Headliners en andere cabriokap accessoires.

Al meer dan 10 jaar de cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!