ascabrio header

Vervangen

Is uw kap door vandalisme, slijtage, zonverkleuring, veroudering of door aanrijdschade kapot gegaan? Wacht dan niet te lang met het vervangen van uw kap zodat ongemakken Tot onnodig hoge kosten kunt besparen.

Heeft u vragen? Bel voor advies of rij even langs!

Er zijn mensen die zelf proberen om hun carbioletkap te repareren en naaien een lap stof op het dak. In eerst instantie lijkt dit een eenvoudige en doeltreffende oplossing maar de waarheid ligt, in onze jarenlange ervaring, anders. Naast het feitdat de reparatie niet mooi oogt omdat de lap stof qua kleur kan verschillen, kan het aanbrengen van een lap stof de kwaliteit van uw dak ernstig beschadigen.

Mogelijk kan uw dak in gaan scheuren omdat het dak toch ouder was dan gedacht. Al meerdere malen hebben wij hierdoor duurzame beschadigingen en lekkages voorkomen. Stel eens voor dat uw interieur kletsnat wordt en hierdoor roest ontstaat. Niets voor niets luidt het gezegde: “goedkoop is vaak duurkoop” en gelukkig werkt ASCABRIO voordelig en mag u kwaliteit verwachten (incl. 2 jaar garantie)!

Het vervangen van een cabrioletkap is niet alleen een kwestie van een cabrioletkap monteren. Wij geven aandacht aan verschillende onderdelen zoals de achterruit, de plastic carrosserie verbindingsdelen, hemel en isolatie, afsluitingen, framerubbers, riemen, kabels en regengoten.

Neem contact op zodat u een mooie cabriodak kunt bestellen en wij deze er voor u opmonteren. Wij adviseren u graag!